Werkwijze

LET OP: wij hebben momenteel alleen rotondes in Winschoten en in Delfzijl!

Hoe werkt adverteren/reclame maken op een rotonde?

Adverteren en reclame maken via RotondeReclame.nl is een zeer effectieve marketingtool. U adverteert namelijk op een speciale zichtlocatie: op een rotonde in uw regio. Bovendien adopteert u als adverteerder daarmee de rotonde. Dat houdt in dat wij als tegenprestatie het groen op de rotonde onderhouden. Adverteren op een rotonde is dus een unieke manier van reclame maken!

Uw advertentie op een rotondereclamebord

Wilt u adverteren via RotondeReclame.nl, dan krijgt u een full colour reclamebord in een frame dat door de gemeente is goedgekeurd. De advertentie en opdruk bepaalt u zelf. Wij plaatsen het reclamebord vervolgens op een rotonde in uw gemeente of provincie. Op de rotonde is plaats voor maximaal vier reclameborden; uw reclame is dus optimaal zichtbaar. Bovendien verplaatsen wij de reclameborden regelmatig. Zo is uw advertentie vanuit alle rijrichtingen te zien. Heeft u echter liever dat uw reclamebord op een vaste plek wordt geplaatst, dan kan dat ook. U bepaalt uw eigen zichtbaarheid.

Uw reclame leidt tot een verzorgde rotonde

Adverteren met rotondereclame is niet alleen een succesvolle marketingtool. Met deze vorm van buitenreclame draagt u ook bij aan een goed onderhouden rotonde. In ruil voor uw reclamebord regelt RotondeReclame.nl namelijk het groenonderhoud op de rotonde. Wij geven gemeenten en provincies een aantrekkelijk compensatie voor de kosten van het onderhoud of zetten zelf professionele hoveniers in. Deze hoveniers verzorgen het volledige onderhoud en zo nodig de herbeplanting op de rotondes. Helemaal gratis voor de gemeente of provincie. Zo is elke rotonde een visitekaartje voor de wegbeheerder, gemeente en provincie. En voor u als adverteerder!

Alles wordt voor u geregeld

Op een bijzondere manier reclame maken waarbij u zelf niks hoeft te doen. RotondeReclame.nl regelt voor u:

  • het idee voor en ontwerp van uw reclamebord;
  • het vervaardigen van uw reclamebord;
  • de plaatsing van uw reclamebord op de rotonde van uw keuze;
  • het onderhoud en de schoonmaak van uw reclamebord;
  • en het onderhoud van de rotonde waarop uw reclamebord staat.

Kortom, op een effectieve manier marketing bedrijven terwijl u er geen omkijken naar heeft.

Contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden tot adverteren op één van onze rotondes?

Contact opnemen
“Wij maken al jaren dankbaar gebruik van de mogelijkheden die RotondeReclame ons te bieden heeft.”