Heerenveen laat tien rotondes adopteren

LET OP: wij hebben momenteel alleen rotondes in Winschoten en in Delfzijl!

HEERENVEEN: Het onderhoud van 10 rotondes inclusief de omliggende verkeersdruppels wordt vanaf 1 mei door RotondeReclame.nl uitgevoerd. Wethouder Hans Broekhuizen: “In deze tijd van bezuinigingen zijn we continue op zoek naar mogelijkheden om met minder geld toch een goed ingerichte openbare ruimte te hebben. Door onze rotondes door anderen te laten adopteren, ontstaat er bovendien een mogelijkheid voor bedrijven om zich op een originele manier te presenteren door middel van een uniek reclamebord op één van de geadopteerde rotondes, een perfecte vorm van outdoor reclame.

Via reclameborden naar groen of kunst.
In eerste instantie blijven de rotondes zoals ze nu zijn. In de meeste gevallen zijn dat rotondes die helemaal bestraat zijn. RotondeReclame zoekt bedrijven die doeltreffende reclame willen maken op de rotonde. Zodra er genoeg reclame-inkomsten zijn worden de rotondes opnieuw ingericht, dit maal ook met beplanting. Bij alle toegangswegen naar de rotonde mag vervolgens een reclamebord van 40×60 cm op het middendeel van de rotonde geplaatst worden. Ook plaatsing van kunst of andere objecten is mogelijk zolang dit verkeersveilig is.

Reclame maken op rotondes in Heerenveen Centrum
Het betreft rotondes aan de Koornbeursweg, K.R. Poststraat, Haskeruitgang, Jousterweg, Weinmakker, Rottumerweg en De Zanden.

Bron: http://www.flitsnieuws.nl/index.php?p=88222/heerenveen-laat-rotondes-adopteren/

“Wij maken al jaren dankbaar gebruik van de mogelijkheden die RotondeReclame ons te bieden heeft.”