Gemeenten/provincies

Reclameborden op de rotondes van uw gemeente of provincie

Via RotondeReclame.nl maken bedrijven op een bijzondere manier reclame: met een reclamebord op een rotonde in hun regio. Daarmee adopteren ze de rotonde. Voor uw gemeente of provincie leidt dit tot een flinke kostenbesparing. RotondeReclame.nl neemt u het onderhoud van de rotonde namelijk volledig uit handen.

U bespaart tijd en geld

Onze professionele en ervaren hoveniers verzorgen geheel kosteloos het groenonderhoud op de rotonde in uw gemeente of provincie. In ruil daarvoor plaatsen wij per rotonde maximaal vier reclameborden van bedrijven. Een mooie manier van adverteren voor deze ondernemingen. Wij regelen en betalen alles: reclameborden, onderhoud, controles en kwaliteitsbewaking. Uw enige aanspreekpunt is RotondeReclame.nl. Wij maken de afspraken met u en zorgen dat deze perfect worden nageleefd. U heeft dus geen omkijken meer naar het rotondeonderhoud. Zo bespaart uw gemeente of provincie een hoop tijd en geld!

Rotondereclame leidt tot nette rotondes

Besteedt u het groendonderhoud aan ons uit, dan zorgen wij uiteraard voor een perfect verzorgde rotonde. Mogelijk maken we hierin zelfs een flinke kwaliteitsslag! Voor het onderhoud huren wij – voor zover mogelijk – een lokale hovenier in. Of we nemen voor het onderhoud een medewerker uit uw gemeente in dienst, bijvoorbeeld vanuit een uitkeringssituatie. Wij regelen dit in overleg met u. Heeft uw gemeente of provincie een lopend onderhoudscontract met een hoveniersbedrijf? Ook dan hebben wij een oplossing. Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening volledig past bij uw gemeente of provincie.

Bezuinigen op groenonderhoud?

Wilt u als gemeente of provincie bezuinigen op groenonderhoud? Stuur ons dan een mail of bel 0599 – 331 301. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van rotondereclame.

 

Contact

Meer weten wat RotondeReclame voor het onderhoud van de rotondes in uw gemeente of provincie kan betekenen?

Neem contact op
“Wij maken al jaren dankbaar gebruik van de mogelijkheden die RotondeReclame ons te bieden heeft.”