Adverteren of niet?

LET OP: wij hebben momenteel alleen rotondes in Winschoten en in Delfzijl!

Voor ieder bedrijf komt op gegeven moment de afweging: Adverteren of niet? Levert het wat op?

Is een kosten-baten analyse een idee? En zoja: Hoe kom je erachter of de toegenomen (potentiele) klandizie inderdaad getriggerd is door de geplaatste advertentie of het opvallende reclamebord? Wat voor budget reserveer je en welke vorm reclameproducten zijn interessant? Door wie laat je het reclamebord maken?

Buiten adverteren (outdoor reclame), en dan met name reclame langs de weg blijkt voor veel bedrijven een uitstekende manier om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven en op die manier meer klanten te werven, RotondeReclame biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden. Het ontwerp van de rotonde, het beplantingsmateriaal en het onderhoud is natuurlijk van belang, een goede, verzorgde uitstraling geven het unieke reclamebord net dat stukje extra.

Met een verkeersaanbod van honderden, vaak duizenden voertuigen per dag wordt uw reclameboodschap uiterst effectief ingezet. Het sponsoren van een rotonde wordt meteen gezien als sponsoring van openbaar groen in de directe woonomgeving, een zeer positief gegeven!

Met uw reclameboodschap op een rotonde bereikt u de gewenste doelgroep dagelijks, 24 uur, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar! Prominent in beeld op de door u gekozen plek.

Adverteren

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van de bijzondere manier van adverteren op een rotonde?

Ik wil wel meer weten
“Wij maken al jaren dankbaar gebruik van de mogelijkheden die RotondeReclame ons te bieden heeft.”